BrunchiKids Blog

Ajándékötletek babaváróra – a babakelengye csomagban olcsóbb

2020.02.20 13:10
Ajándékötletek babaváróra – a babakelengye csomagban olcsóbb

A babaváró bulik egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek most már itthon is. Nem csoda, hiszen ez a kismamának és a születendő babának is nagyszerű emlék lehet – anyukának azért, mert a babavárás időszakát koronázhatja meg, a picinek pedig óvodástól egészen felnőtt koráig szívet melengető lesz arra gondolni, mennyire várta a család és a barátok az érkezését. Ugyanakkor nem csak a leendő szülőknek okozhat izgalmat a közelgő buli. A rokonokat, barátokat és valószínűleg téged is, aki izgatottan bújod ezt a cikket, hetekig egy dolog foglalkoztatja: „milyen ajándékot vegyek a babaváró bulira?”. Egy biztos: csomagban olcsóbb.

A babakelengye csomagban olcsóbb

Pelenkatorta, csörgő, kis bodyk és zoknik. Ezek tipikus babaváró buli ajándékok. De mi van, ha te valami hasznosabbat szeretnél ajándékozni a kismamának, amit évekig ki tud használni, és ami valóban nagy segítség lehet a leendő szülőknek az alap babaholmik beszerzését illetően is?

Tegyük fel: megvan már a babakocsi, a kiságy és a pelenkázó is. Mi hiányzik tehát? Soroljuk:

  • takaróból rögtön kettő – átmeneti és téli, hogy biztosan ne fázzon a kicsi, de melege se legyen, mindegy, hogy tél vagy nyár, nappal vagy éjszaka van;
  • babapárna – hiszen ugye te sem alszol párna nélkül?
  • rácsvédő – hogy maximális biztonságban legyen a kiságyban is;
  • és egy babafészek – ami szerintünk (is) az egyik leghasznosabb babatextil, és a kismamák és kispapák egyre jobban keresik.

Ha mindezt egyenként szeretnétek beszerezni, akkor nem csak drágább, de megvan az esélye annak, hogy az egyes darabok nem fognak passzolni egymással. Ha viszont akár többen, barátokkal és családtagokkal összefogtok, akkor nem csak spóroltok, de a leendő szülőknek is hatalmas örömet okozhattok azzal, hogy egy olyan ajándékcsomaggal lepitek meg őket, mely nem csak stílusos összhangot teremt a babaszobában, de évekig ki is tudják használni az az egyes darabokat.

https://www.brunchikids.hu/csomagajanlatok

Ami mindig jól jön: babatextil ajándékutalvány

Nem tudod, hogy pontosan milyen mintájú, színű babatextilnek örülnének a leendő szülők? Ajándékutalvánnyal biztosan nem lőhetsz mellé!

https://www.brunchikids.hu/ajandekutalvany-239