Rólunk

Sziasztok,

Gondolom, nem fogok meglepőt írni azzal, hogy a Brunchi Kids megalapítását Brúnó, a kisfiunk érkezése ihlette.

Amikor még vártam őt, rengeteget keresgéltem a sok-sok babafészek, babaágynemű közül. Végül vagy olyan terméket találtam, ami nem tetszett, vagy olyat, ami tetszett ugyan, de csak hetekkel később lett volna elérhető. Babafészket végül, nem is akkor vásároltunk, hanem később, amikor már tarthatatlanná vált, hogy nem alszunk. (Erről bővebben ebben a blogban olvashattok: https://bit.ly/2Fnmh6b)

Végül gondoltam egy nagyot és meggyőztem a férjemet, hogy kezdjük el mi is babaágyneműket gyártani. A fő koncepció az volt, hogy legyen nagy mintaválaszték és tartsunk raktárkészletet is.

Bevallom nem volt egyszerű, hiszen amikor kitaláltam az egészet, akkor Bruni még nagyrészt aludt, most pedig már egy igazi örökmozgó. Mindezek ellenére bizton állíthatom megérte és szerencsére a visszajelzéseitek is ezt támasztják alá. Bízom benne te is annyira fogod szeretni termékeinket, mint amilyen odafigyeléssel és szeretettel mi azt készítettük.

Minden ágyneműnket a legnagyobb gondossággal állítjuk össze, magas minőségű, prémium, bababarát anyagokból készítjük. Saját kisfiunk is ezeket használja. Ő a minőségellenőrünk.

Igyekszünk minél több kombinációt megalkotni, hogy megtaláld a saját és babád stílusának megfelelő darabokat. Folyamatosan gondolkodunk az újabb termékeken, amelyeket mi magunk fejlesztjük textilipari mérnök bevonásával. A gyártás pedig itt Magyarországon történik.

Érdemes időről időre visszanézned, ha esetleg most nem találtad meg a megfelelő terméket vagy színt. Amint elkészülünk egy újabb darabbal, már kerül is fel az oldalra.

Mivel hatalmas árukészlettel dolgozunk, gyors kiszállítást tudunk biztosítani, mindezt kedvező díjakkal.

Kellemes nézelődést és babavárást kívánunk!

Bea