BrunchiKids Blog

Kedvenc anyukáink az Instagramon

2020.06.22 14:49
Kedvenc anyukáink az Instagramon

Az Instagram az egyik legnépszerűbb közösségi oldal és nem tagadom, hogy én is elég sok időt töltök ott képek nézegetésével és inspirálódással. Arra gondoltam, hogy ebben a bejegyzésben megosztom veletek, hogy ki az a négy “Insta-anyuka”, akinek nagyon szeretem a posztjait, mert szuper tartalmakat és gondolatok osztanak meg az oldalaikon.

 

Wéner-Kovács Fanni - @anyaborbenblog

Fanni immáron három gyermek édesanyja, hiszen ikerlányai, Dorka és Sára mellé néhány hónapja érkezett meg kisfiuk, Zsombor. Azért szeretem az oldalát, mert amellett, hogy szuper posztokat oszt meg többek között öltözködéssel és lakberendezéssel kapcsolatban is, nagyon őszintén ír az anyaságról és annak nehézségeiről, ráadásul remek tippeket ad gyerekneveléssel, illetve kisgyermekes témákal kapcsolatban. Posztjai között több kreatív és vicces képet is találunk, úgyhogy igazán színes egyéniség, mindenképpen nézzétek meg az oldalát ITT.

 

 

Kelemen Zsófia - @zsofiakelemen

Ha kell egy kis motiváció ahhoz, hogy hogyan lehetsz fitt kismamaként, vagy hogy gyerekek mellett elkezdj sportolni, akkor mindenképpen nézd meg Zsófi oldalát ITT. Ő ugyanis amellett, hogy  immáron kétgyermekes édesanya, nem mellesleg személyi edző és szülés utáni regenerációs specialista. Első várandóssága után neki is szétnyílt a hasizma, úgyhogy alaposan beleásta magát a témába és végül el is végezte a szülés utáni regenerációs-tréner képzést és ma már elsősorban kismamákkal és édesanyákkal foglalkozik.

 

Visnyei Barbara - @barbiversum

Barbi elképesztő ösztönösséggel és kellő lazasággal ír főként az anyaságról és azzal kapcsolatos diliemmáiról, érzéseiről. Csodálatos és nagyon értékes gondolatokat oszt meg és valahogy mindig fején találja a szöget - nem csoda, hogy szuper beszélgetések alakulnak ki a posztjai alatt. A #barbikérdez rovatban időről időre más édesanyákat kérdez meg hol könyedebb, hol fajsúlyosabb témákban. Ám a komoly gondolatok mellett időről időre megcsillogtatja vicces énjét is, úgyhogy ha még nem követitek, akkor nézzetek be hozzá ITT.

 

Ercsi - @tudatos_hedonizmus_ercsi

Ercsi azt mondja, hogy a Tudatos Hedonizmus név összefoglalja, hogy ki is ő, mivel magában foglalja a mozgást, a táplálkozást, a gondolkodást és az élet szeretetét - és ez az Instagram oldalán is abszolút átjön. Amellett, hogy szuper tippeket oszt meg többek között táplálkozással kapcsolatban és nagyon szépen ír az anyaságról, a képeiről sugárzik a nyugodtság és kiegyensúlyozottság, nézzétek meg ti is ITT.